AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeker ve tatlı görmek

Kahve falında şeker ve tatlı görmek

Kahve falında şeker ve tatlı görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, mevlit okutacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker ve tatlı gördüyseniz:

  • Ummadığınız yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında tatlı ve şeker görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı şeker yediğini görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeker ve tatlı görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı şeker yemek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk şeker yediğini görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda şeker görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında şeker döktüğünü görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, sosyal konumunun değişeceğine işaret eder.

Kahve falında cam şeker yemek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir