AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı süt içmek

Kahve falında tatlı süt içmek

Kahve falında tatlı süt içmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı süt içmek gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında tatlı süt içmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında süt tatlısı görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalettir.

Kahve falında çok tatlı su içmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Kahve falında tatlı şerbet içmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı içki içmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı kırmızı şarap içmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında tatlı su içmek her işten alnının akıyla çıkmaya, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı kahve içmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, mutlu günlerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir