AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tatlı erik görmek

Kahve falında yeşil tatlı erik görmek

Kahve falında yeşil tatlı erik görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı erik gördüyseniz:

  • Bazı plan, proje, iş ya da anlaşmaların sizi kısıtlayan tarafları ön plana çıkıyor.

Kahve falında yeşil tatlı erik yemek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, parasının ve malının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tatlı erik görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında tatlı erik görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında tatlı erik yemek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil erik görmek prestij kaybı yaşanacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik koparmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında daldan yeşil erik toplamak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir