AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı bahçe görmek

Kahve falında taşlı bahçe görmek

Kahve falında taşlı bahçe görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı bahçe gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Kahve falında bahçede taş toplamak güveninin artacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı bahçe görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede taş görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir bahçede olmak ekmeğinin azalacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kazılmış bahçe görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeli ev sahibi olmak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeden domates yemek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşillikli bahçe görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir