AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşların yıkıldığını görmek

Kahve falında taşların yıkıldığını görmek

Kahve falında taşların yıkıldığını görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine işarettir.

Kahve falında taşların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Beraber çok mutlu anlar paylaşabilirsiniz.

Kahve falında taşların yıkıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, geleceğin güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında yıkılan bina görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin evinin yıkıldığını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağların yıkıldığını görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalettir.

Kahve falında yıkılmış mezar görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Kahve falında ev yıkıp yeniden yapmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir