AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni yapılmış diş görmek

Kahve falında yeni yapılmış diş görmek

Kahve falında yeni yapılmış diş görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, vefakar bir insan olunacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni yapılmış diş gördüyseniz:

  • Saygı duyulmak, dikkate alınmak veya sevilmek istiyorsanız maddi olanaklarınızı seferber etmenin dışında şeyler yapmalısınız.

Kahve falında yeni yapılmış diş görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişe dolgu yapıldığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerin yapıldığını görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin yapıldığını görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yapılmış diş görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni yapılmış evler görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni yapılmış mezar görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni inşaat yapıldığını görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir