AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş toprak görmek

Kahve falında taş toprak görmek

Kahve falında taş toprak görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kavgaların biteceğine, borçların gittikçe artacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında taş toprak gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Kahve falında toprak ve taş görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına inanılır.

Kahve falında taşlı toprak görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı topraklı yol görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına tabir olunur.

Kahve falında taş toprak süpürmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında taş toprak yemek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan taş çıkarmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak taş görmek işlerinin hızlanacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir