Kahve falında taşlı toprak görmek

Kahve falında taşlı toprak görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, yurtdışına gidileceğine, onu dinleyeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı toprak gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Kahve falında topraktan taş ayıklamak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Kahve falında taşlı toprak görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında taş ve toprak görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı topraklı yol görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş toprak görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında taş toprak süpürmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak taş görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir