AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak ve taş görmek

Kahve falında toprak ve taş görmek

Kahve falında toprak ve taş görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işarettir.

Kahve falında toprak ve taş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tipik davranış modellerinin dışında tavırlar geliştirmesi sizi şaşırtabilir.

Kahve falında taş toprak süpürmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında taşlı topraklı yol görmek büyük atılımlarda bulunacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan taş ayıklamak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında taş toprak görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, işlerinin yarım kalacağına rivayet eder.

Kahve falında taş ve toprak görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan taş çıkarmak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş toprak yemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir