AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş sektirmek

Kahve falında taş sektirmek

Kahve falında taş sektirmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, güç ve para kaybedeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında taş sektirmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki veya farklı kültürlerden gelen kişilerle problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında suda taş sektirmek bol şanslı bir döneme girileceğine, maddi güç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde taş sektirmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında taş sektirmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalettir.

Kahve falında denize taş sektirmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sekerat görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sekerek yürümek daha temkinli ve garantici olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sek rakı içmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, ortaklı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında sek yapmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir