AnaSayfa / Genel / Kahve falında sek yapmak

Kahve falında sek yapmak

Kahve falında sek yapmak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sorunların artacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında sek yapmak gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Kahve falında sek yapmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde taş sektirmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sek rakı görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sekeratta birini görmek ortaklı işlere girileceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında taş sektirmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, ün salacağına inanılır.

Kahve falında suda taş sektirmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında insan seklinde köpek görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında sekerek yürümek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir