AnaSayfa / Genel / Kahve falında sekerek yürümek

Kahve falında sekerek yürümek

Kahve falında sekerek yürümek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, kısmetlerin artacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sekerek yürümek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Kahve falında sekerek yürümek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında sekeratta birini görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sek rakı içmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında sek rakı görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında sek yapmak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret eder.

Kahve falında denize taş sektirmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda taş sektirmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sekerat görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir