AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinir hastası görmek

Kahve falında sinir hastası görmek

Kahve falında sinir hastası görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kendisini yıpratacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinir hastası gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Kahve falında sinir hastası görmek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, artık rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında sinirle bağırmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulur.

Kahve falında birilerine sinirlenmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında babasına sinirlenmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında babaya sinirlenmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında sinirden bağırmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında çok sinirlendiğini görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sinirle bardak kırmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, takdir toplayacak işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir