Kahve falında sinir olduğun birini görmek

Kahve falında sinir olduğun birini görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine işarettir.

Kahve falında sinir olduğun birini gördüyseniz:

  • Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında anneye sinirlenmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında çok sinirlenmek ve ağlamak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinir krizi geçirdiğini görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sinir hastası görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sinirden bayılmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sinirden konuşamamak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliye sinirlenmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısına sinirlenmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top