AnaSayfa / Genel / Kahve falında babama sarılmak

Kahve falında babama sarılmak

Kahve falında babama sarılmak işini kaybedeceğine, kendini yiyip bitireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında babama sarılmak gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babaya sarıldığını görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında babaya sarılmak ağlamak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasına sarılıp ağlamak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalettir.

Kahve falında babanın boynuna sarılmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü babaya sarılmak özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babasına sarılıp ağlamak mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, başarılarının katlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir