AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babaya sarıldığını görmek

Kahve falında ölmüş babaya sarıldığını görmek

Kahve falında ölmüş babaya sarıldığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, hem işinde başarılı olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, derde ve kedere düşeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babaya sarıldığını gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında ölen babamla sarılmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, dertlerden kurtulmaya işarettir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp ağlamak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, birikiminin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak öpmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş olan babaya sarılmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, çalışmalarının beğenileceğine inanılır.

Kahve falında babaya sarılarak ağlamak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü babasına sarılmak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının sarıldığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir