AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle tartıştığını görmek

Kahve falında küs olduğun biriyle tartıştığını görmek

Kahve falında küs olduğun biriyle tartıştığını görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar sizin için en iyi şey gibi görünmese de, en sonunda kazanmanızı sağlayacak.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartıştığını görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babayı tartışırken görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tartıştığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenle tartıştığını görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ablayla tartıştığını görmek geçiminin yerinde olacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına alamet eder.

Kahve falında akrabayla tartıştığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tartıştığını görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayla tartıştığını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir