AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarot kağıdı görmek

Kahve falında tarot kağıdı görmek

Kahve falında tarot kağıdı görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, maddi durumunun düzeleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarot kağıdı gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Kahve falında tarot kağıdı görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına inanılır.

Kahve falında saçlarının tarandığını görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına inanılır.

Kahve falında saç tararken döküldüğünü görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet eder.

Kahve falında saç taranması görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında tarık akan görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında tarot falı baktırmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarayıcı görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir