AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada yılan görmek

Kahve falında tarlada yılan görmek

Kahve falında tarlada yılan görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, keyifli olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada yılan gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında tarla içinde yılan görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarla yılan görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, yoğun duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tarlada yılan görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında yılan tarlası görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulur.

Kahve falında tarlada yılan öldürmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı tarlada görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ekin tarlasında yılan görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında tarlada çok yılan görmek maddi kayıpların olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir