AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı tarlada görmek

Kahve falında yılanı tarlada görmek

Kahve falında yılanı tarlada görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı tarlada gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş gibi görünen konularda yeni ümitlere kapılabilirsiniz.

Kahve falında tarla içinde yılan görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada çok yılan görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, pişmanlığa rivayet etmektedir.

Kahve falında tarla yılan görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı tarlada görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan tarlası görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada yılan görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işarettir.

Kahve falında tarlada bir sürü yılan görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında yılanlı tarla görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir