AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada ayçiçeği görmek

Kahve falında tarlada ayçiçeği görmek

Kahve falında tarlada ayçiçeği görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kendisiyle de gururlanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada ayçiçeği gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında tarlada ayçiçeği görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ayçiçeği yağı görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında ayçiçeği ekmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işarettir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği yemek borçlarının kendisini çok aşacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği bahçesi görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayçiçeği görmek çok büyük yenilikler yapacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir