AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçiçeği görmek

Kahve falında ayçiçeği görmek

Kahve falında ayçiçeği görmek kazancının yerine gelmesine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Kahve falında ayçiçeği dikmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği almak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ayçiçeği yediğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği ekmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalet eder.

Kahve falında ayçiçeği yağı görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tarlada ayçiçeği görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir