AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla sürdürmek

Kahve falında tarla sürdürmek

Kahve falında tarla sürdürmek ardından bu kişiye açılacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Kahve falında tarla sürdürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle sizi şaşırtabilirler veya beklenmedik hareketleri olabilir.

Kahve falında tarla sürdürmek rahatın ve konforun geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yüze krem sürdüğünü görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek kazancının yerine gelmesine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift sürdüğünü görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin oje sürdüğünü görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Kahve falında araba sürdüğü görmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bisiklet sürdüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir