AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla eşmek

Kahve falında tarla eşmek

Kahve falında tarla eşmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tarla eşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında tarla eşmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak eşmek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Kahve falında temel eşmek büyük tartışmalar yaşayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında kabir eşmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Kahve falında kum eşmek büyüleyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çukur eşmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, güzel bir evliliğe delalet etmektedir.

Kahve falında kanal eşmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlık eşmek adımlarını daha sağlam atacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir