AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık eşmek

Kahve falında mezarlık eşmek

Kahve falında mezarlık eşmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, eline haram para geçeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık eşmek gördüyseniz:

  • Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında mezarı eşmek moral bulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık eşmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanal eşmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında patates eşmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir eşmek içine fesat düşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında temel eşmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ev temeli eşmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çukur eşmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir