AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum eşmek

Kahve falında kum eşmek

Kahve falında kum eşmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine tabir olunur.

Kahve falında kum eşmek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaya gönüllü olmanız durumunda, başkalarıyla biraraya gelmeniz belli çözümler bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında kum eşmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında toprak eşmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates eşmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında tarla eşmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına delalettir.

Kahve falında bir yeri eşmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabir eşmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hem verimi yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında kanal eşmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temel eşmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir