AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarla bahçe görmek

Kahve falında tarla bahçe görmek

Kahve falında tarla bahçe görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, engel teşkil edeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında tarla bahçe gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında tarla bahçe görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçe tarla görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada sebze toplamak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında incir tarlası görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında yanmış tarla görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında biber tarlası görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini pamuk tarlasında görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tarlada mısır toplamak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir