AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi gemi görmek

Kahve falında tarihi gemi görmek

Kahve falında tarihi gemi görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarihi gemi gördüyseniz:

  • Daha fazla maddi getirisi olabilecek işler araştırabilirseniz, yaşadığınız yerde veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tarihi gemi görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, zararların üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında tarihi kazı yapmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında düğün tarihi görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüm tarihini duymak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında tarihi eser eve girmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarihi yüzük takmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Kahve falında tarihi kalıntı görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında tarihi eser bina görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir