AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi bilezik görmek

Kahve falında tarihi bilezik görmek

Kahve falında tarihi bilezik görmek yenileneceğine ve can bulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, elindekini de bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarihi bilezik gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Kahve falında tarihi bilezik görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyamet tarihini görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tarihi yüzük takmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında öleceği tarihi öğrenmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında tarihi eser heykel görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tarihi kale görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına inanılır.

Kahve falında tarihi altın görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına alamet eder.

Kahve falında nikah tarihi aldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir