AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarak yakmak

Kahve falında tarak yakmak

Kahve falında tarak yakmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, maddi kayıpların olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında tarak yakmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tarak yakmak işini kaybedeceğine, yeni işler peşinde koşulacağına inanılır.

Kahve falında gümüş tarak görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarakta bit öldürmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında taraktan saç temizlemek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı tarak görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kırık tarak görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında tarak düşürmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir