AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığınız birisiyle nişanlanmak

Kahve falında tanımadığınız birisiyle nişanlanmak

Kahve falında tanımadığınız birisiyle nişanlanmak şansının her zaman yaver gideceğine, makbul olan mallar edineceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığınız birisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Kahve falında tanımadığınız birisiyle nişanlanmak hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlanmak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı kişiyle nişanlanmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlı olduğunu görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle nişanlanmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle nişanlanmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir