AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak kendisi paralayacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Kahve falında tanımadığı erkekle nişanlanmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle nişanlanmak alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlandığını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle nişanlı olduğunu görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığım biriyle nişanlanmak istenmeyen bir yolculuğa, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığınız birisiyle nişanlanmak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle nişanlandığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir