AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir ölüyü görmek

Kahve falında tanımadığı bir ölüyü görmek

Kahve falında tanımadığı bir ölüyü görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, yardımcı olmayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir ölüyü gördüyseniz:

  • Fiziksel bir değişim tarzınızı güzelleştirebilir veya özgüveninizi arttırabilir.

Kahve falında tanımadığın ölüyü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak borcunu ödeyeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birini ölü görmek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı ölüler görmek saygının hiç eksik olmayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir ölüyü görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın ölüyü yıkamak isteklerinize kavuşacağınıza, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir ölünün dirildiğini görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir