AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini ölü görmek

Kahve falında tanımadığın birini ölü görmek

Kahve falında tanımadığın birini ölü görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini ölü gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Kahve falında tanımadığı bir ölünün dirildiğini görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın ölüyü görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı ölünün dirildiğini görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birini ölü görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı ölüler görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı ölü görmek tatsız haberlerin alınacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir