AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle yakınlaşmak

Kahve falında tanımadığın biriyle yakınlaşmak

Kahve falında tanımadığın biriyle yakınlaşmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak çok büyük kazançlar getireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın biriyle yakınlaşmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı biriyle yakınlaşmak çekilen acıların unutulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinin öldüğünü görmek işine dört elle sarılacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızı öpmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı birinin öldüğünü görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kadın görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir