AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle birlikte olmak

Kahve falında tanımadığın biriyle birlikte olmak

Kahve falında tanımadığın biriyle birlikte olmak endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Kahve falında tanımadığın biriyle birlikte olmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle birlikte olmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalet eder.

Kahve falında birlikte uyumak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yabancı biriyle birlikte olmak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla birlikte olmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle birlikte olmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızla birlikte olmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir