AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla birlikte olmak

Kahve falında bir kızla birlikte olmak

Kahve falında bir kızla birlikte olmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, takdir edilen kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Kahve falında sevdiği kızla birlikte olmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla birlikte olmak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla birlikte olmak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla birlikte olmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla birlikte olmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşiyle birlikte olduğunu görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle birlikte yürümek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekle birlikte olduğunu görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, sorunlarının günden güne azalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir