AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaannenin hasta olduğunu görmek

Kahve falında babaannenin hasta olduğunu görmek

Kahve falında babaannenin hasta olduğunu görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında babaannenin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Kahve falında ölen babaanneyi hasta görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta babaanne görmek hakkını savunamayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaannenin hasta olduğunu görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına işaret eder.

Kahve falında babaannesini görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaanneyi öpmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, cesaretini yeninden toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı babaanne görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaanne elini öpmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, hayatının başarılarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında babaanne görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir