AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta babaanne görmek

Kahve falında hasta babaanne görmek

Kahve falında hasta babaanne görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine işaret eder.

Kahve falında hasta babaanne gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Kahve falında ölen babaanneyi hasta görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında hasta babaanne görmek ruhen güzelleşeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babaannenin hasta olduğunu görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneanne ve babaanne görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin babaannesini görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaannenin ağladığını görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babaanneye sarılmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babaannesini öpmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir