AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkekle öpüşmek

Kahve falında tanımadığı bir erkekle öpüşmek

Kahve falında tanımadığı bir erkekle öpüşmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, hükmünün geçmeyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle nişanlanmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle el ele tutuşmak çok huzurlu bir duruma geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı erkekle evlendiğini görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle öpüştüğünü görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek gelirin tükeneceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir