AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birini şeytan olarak görmek

Kahve falında tanımadığın birini şeytan olarak görmek

Kahve falında tanımadığın birini şeytan olarak görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, işlerin yavaşlayacağına, onlara sanat öğreteceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın birini şeytan olarak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın birini şeytan olarak görmek adeta sinirden küplere bineceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı dövmek hakkı olanlara kavuşacağına, adını işiyle duyuracağına delalet eder.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytana dokunmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında şeytan yazısı görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytanın elini tutmak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın gözünü oymak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalettir.

Kahve falında insanı şeytan gibi görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir