AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı ölü görmek

Kahve falında tanımadığı ölü görmek

Kahve falında tanımadığı ölü görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı ölü gördüyseniz:

  • Kendinden emin konuşan kişilerin sözlerine kanmamalı, kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında tanımadığın ölüler görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kapanan kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın ölüyle konuşmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini ölü görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı ölüler görmek başka işler deneyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın ölüyü görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı ölü görmek özel hayatının renkleneceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın ölülerle konuşmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir ölüyü görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir