AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birine hediye vermek

Kahve falında tanımadığın birine hediye vermek

Kahve falında tanımadığın birine hediye vermek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, nefsine yenileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birine hediye vermek gördüyseniz:

  • Aileniz sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir veya hayal kırıklıkları yaşatabilir.

Kahve falında tanımadığı birinden hediye almak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birine hediye almak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın kişiden hediye almak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birinden hediye almak canını sıkan şeyleri yeneceğine, karlı çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birine hediye vermek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızla sevgili olmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birini ölürken görmek içsel güvensizliklerinize, bazı engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle el ele tutuşmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir