AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birine hediye almak

Kahve falında tanımadığın birine hediye almak

Kahve falında tanımadığın birine hediye almak rızkın çoğalacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birine hediye almak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında tanımadığın kişiden hediye almak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinden hediye almak sorunlarının biteceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın birine hediye almak yakında hedefine ulaşacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birinden hediye almak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın birine hediye vermek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla öpüşmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kazancın sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir erkek öpmek uykusuz geceler yaşayacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığınız bir erkeği öpmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir