AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birinden hediye almak

Kahve falında tanımadığı birinden hediye almak

Kahve falında tanımadığı birinden hediye almak kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, işindeki verimin artacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı birinden hediye almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Kahve falında tanımadığın birinden hediye almak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinden hediye almak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birine hediye almak yüzüne kan geleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın birine hediye vermek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın kişiden hediye almak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın insanlarla arkadaş olmak düşmanını alt edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı erkek görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir