AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneanne ve dede görmek

Kahve falında anneanne ve dede görmek

Kahve falında anneanne ve dede görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında anneanne ve dede gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Kahve falında anneanne ve dede görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dede ve anneanne görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş dede ve anneanneyi görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Kahve falında dede ve anneanneyi görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işarettir.

Kahve falında dede anneanne görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anneanne dede görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anneanne ve dede görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş dede ve anneanne görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir