AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anneanne görmek

Kahve falında ölmüş anneanne görmek

Kahve falında ölmüş anneanne görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kazancının epey düşeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hane içine ay doğacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anneanne gördüyseniz:

  • Sizi öfkelendirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında anneanneyi görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen anneanneyi öpmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında anneanneye sarılmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında vefat eden anneanneyi görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahmetli anneanne görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneanneyi görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneanneyi canlı görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir