AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babaannenin dirildiğini görmek

Kahve falında ölen babaannenin dirildiğini görmek

Kahve falında ölen babaannenin dirildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen babaannenin dirildiğini gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Kahve falında ölen babaannenin dirildiğini görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında babaannenin dirildiğini görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet eder.

Kahve falında babaannesinin dirildiğini görmek zor zamanlar geçireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaannenin elini öpmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babaanneyi görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen babaannenin elini öpmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babaannesini öpmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin babaannesini görmek onurlu bir yaşam süreceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir