AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın erkek görmek

Kahve falında tanımadığın erkek görmek

Kahve falında tanımadığın erkek görmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, huzurun bozulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın erkek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi hızlandırmak veya belli bir ivme kazanmak istiyorsanız, alışıldık yöntemler veya bildik yollardan değil orijinal şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında tanımadığım bir erkek görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığınız bir erkekle öpüşmek her geçen gün başarıların artacağına, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın erkekle öpüşmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekten hoşlanmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, ele geçen kazancın azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı erkekle evlenmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir