AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba ve hala görmek

Kahve falında baba ve hala görmek

Kahve falında baba ve hala görmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, her zaman çok üzgün olacağına, umutsuzluğa düşeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baba ve hala gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerin dikkatini çekebilmek için sabırsızlanabilirsiniz.

Kahve falında hala ve baba görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında baba ve hala görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında hala kocası görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş olan hala görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hala ve enişte görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hala ve teyze görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin hala sevdiğini görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında amca ve hala görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir